Zarejestruj się  

Podanko Legendy R4ST4 :*

Wink 
Imie: Patryk
Nick: [PST]_R4ST4_

Ilość godzin*min.70*: 10h

Ile dziennie możesz poświęcić na grę na serwerze:  Codziennie po pracy od 4 do 5h

Znajomość ortografii (1-10): 9

Znajomość komend (1-10) 10

Data ostatniego podania:  Ostatnie podanie składałem w 2016/17r

Czy znasz PAWN'o?*Odpowiedź nie wpływa na podanie*[Obrazek: tongue.png] stary program pawno Tak

Napisz coś o sobie *3 Zdania złożone*: Nazywam się Patryk pochodzę z województwa Świętokrzyskiego na co dzień pracuje jako kierowca w pizzerii w wolnej chwili spędzam Big Grin czas z rodziną oraz gram w gry Smile

Czy mógłbyś wesprzeć serwer dowolną kwotą *Nie wpływa na podanie* oczywiście

Dlaczego właśnie Ty?*3 Zdania złożone*: Oczywiście zależy mi na nowych graczach jak i stałych,chciałbym wprowadzić  miła atmosferę ,aby była oczywiście kultura a także zapobiec osobą którzy używają cheatów .Chciałem dodać oczywiście że na 1 miejscu są gracze aby organizować eventy ogólnie super zabawe,trzymać porządki na serwerze :*

Czy miałeś już admina w SA-MP? Jeżeli tak to gdzie *Nazwy Serwera i stanowiska*: Tak miałem na PST

Kontakt do Ciebie(GG/STEAM/E-mail xbox3oo@o2.pl

Facebook*Nie wymagany*)

Jaka jest różnica między drive-by a drive-thru?: drive-by; Strzelanie z broni jako pasażer.

drive-thru;przejechanie gracza

Widzisz że gracz zaczyna pływać w powietrzu, co robisz?: Banuje. FlyHack jest niedopuszczalny w grze.

Gracz x zaczyna obrażać innych graczy bez powodu, co robisz?: należy dać mu upomnienie.

Gracz x wyzywa członków rodziny innych graczy/adminów, co robisz?: należy mu się dać mute

Podaj sposób sprawdzenia podejrzenia o God Modę, w krokach: Sprawdzam report który otrzymam od danego gracza najpierw użyje /spec  potem użyje explode jeśli nie zleci mu HP wtedy wiadomo że ma GOD Mode

Czy zapoznałeś się z Regulaminami Serwera, Admina?: TAK

Kiedy użyjesz miniguna, a kiedy komend na graczu aby go uspokoić?;Zamiast miniguna wole użyć   komend.

Podanie uzupełnione prawidłowo, jednak widzę jeden istotny problem. Masz za mało przegranych godzin i dość mało wizyt na serwerze. Na dzień dzisiejszy jestem na NIE
Możesz spróbować napisać podanie ponownie po upływie 30 dni, w którym możesz wspomnieć na jakim nicku grałeś poprzednio bo totalnie Cię nie kojarzę. Następnym razem efekt może być lepszy  Angel

Serdecznie Pozdrawiam

///Zamykam

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości